DESPRE


Fotografii realizate in orasul Roman  acceptate si publicate de  editura AuthorHouse din Statele Unite(www.authorhouse.com).
http://www.barnesandnoble.com/w/your-inner-god-carmina-harr/1120722254?ean=9781496946706

“Dumnezeul din tine”

Autoare CARMINA HARR, editura AuthorHouse din Statele Unite.

* * *

Calificarea in primele 10 fotografii din concursul național “ Wiki Loves Monuments Romania 2013 ” si deci participarea in cadrul concursului ”Europeana Wiki Loves Monuments 2013”.

 Diploma obtinuta in concursul de fotografie "Wiki Loves Monuments" Romania 2013.

Diploma obtinuta in concursul de fotografie „Wiki Loves Monuments” Romania 2013.

TARI  PARTICIPANTE  IN  CONCURSUL  ”EUROPEANA 2013″
Algeria,Andorra,Antarctica,Argentina,Armenia,Aruba,Austria,Azerbaijan,Belgium,Bolivia,Cameroon,Canada,Chile,China,Colombia,CzechRepublic,Egypt,
ElSalvador,Estonia,France,Germany,HongKong,Hungary,India,Israel,Italy,Jordan,Luxembourg,Mexico,Nepal,Netherlands,Norway,Panama,Philippines,
Romania,Russia,Serbia,Slovakia,SouthAfrica,Spain,Sweden,Switzerland,Syria,Taiwan,Thailand,Tunisia,Ukraine,
United Kingdom,United States ,Poland,Uruguay,Venezuela.
Concursul ”EUROPEANA 2013″ a fost certificat de Guinness World Records ca cel mai mare concurs de fotografie din lume.

EN.
I am very excited to share this photo of my achievement, skill in the first 10 shots of the national contest „Wiki Loves Monuments 2013” and therefore participation in the„EUROPEAN 2013” competition . Contest was certified by Guinness World Records as the largest photography contest in the world.

attachment

CEL  MAI   APRECIAT   FOTOGRAF   ROMASCAN

Dumitru D.Mititelu

Dumitru D.Mititelu

http://gazetaderoman.wix.com/gazeta-de-roman#!dumitru-mititelu–cel-mai-apreciat-fotog/c1jk

&

http://melidoniumm.wordpress.com/2012/03/06/dumitru-mititelu-fotograf-romascan/

Dumitru Mititelu fotograf  liber profesionist perfecționat pe partea de fotografie de eveniment,presteaz servicii fotografice din 2008 in zona Roman
si nu numai.
Am lucrat in MEDIA( TELE M plus Roman, ROM TV Roman).

Sunt fotograful acreditat al Societatii Culturale „Clepsidra” Roman si colaborator al diverselor publicatii locale (pe baza de contract/comanda).
Portofoliul de clienti cu care am colaborat (DMPhotography) este in mare parte compus din persoane fizice si sunt considerate confidentiale.
Relatie bazata pe o incredere totala.
Echipamentul foto influenteaza foarte mult calitatea fotografiilor finale. Folosesc camere foto Nikon digital  in format DX  D-SLR(D300s si D5000)  ce oferă o rezoluție de 12 megapixeli (4288 x 2848) si lentile NIKKOR.

D300S
D300S_
D300S este un aparat foto profesional SLR în format DX ce extinde opţiunile pentru fotografii  şi care valorifică flexibilitatea creativă.
Dispune de funcţia D-Movie de la Nikon, cu funcţii încorporate de editare, într-un corp discret ce vă permite să comutaţi rapid între realizarea unor imagini statice de calitate superioară şi fişiere video cu sunet stereo.
Utilizează un senzor CMOS de 12,3 megapixeli cu sensibilitate ridicată şi permite fotografiere continuă la o viteză incredibilă de 7 fps. Fantele pentru card CF şi SD asigură flexibilitatea procesului de lucru, permiţând înregistrarea imaginilor statice pe un card şi a fişierelor video pe un altul.
Sistemul renumit AF cu 51 de puncte de la Nikon asigură acoperirea extinsă a cadrului şi sensibilitate ridicată în lumină scăzută.
Funcţiile Picture Control ce pot fi selectate facilitează procesarea, iar ecranul LCD de 3 inci de înaltă definiţie permite utilizarea D-Movie şi a două moduri Live View. Protejat de un corp din aliaj de magneziu, puternic, dar uşor, rezistent la condiţiile de mediu, D300S va schimba modalitatea în care abordaţi arta fotografiei.
(descriere preluata de pe Nikon Romania)

D5000
Nikon D5000Camera foto digitala DSLR Nikon, 12 MP, Senzor optic CMOS, Rezolutie imagine 4928×3264 / 4288×2848 / 3696×2448, Timp maxim de expunere 1/4000, Timp minim de expunere 30, Sensibilitate ISO 25600 / ISO 6400 / ISO 3200, Dimensiune ecran LCD 2.7 inch.Monitorul de 2,7 inchi cu unghi variabil al noului Nikon D5000 ofera o perspectiva cu totul noua asupra fotografiei.
Ecranul rabatabil permite incadrarea din orice pozitie, astfel incat imaginea sa se potriveasca perfect unghiului pe care utilizatorul doreste sa il surprinda. Indiferent daca se doreste obtinerea unei imagini bune de deasupra multimii la un concert sau o fotografie de la nivelul pamantului, monitorul cu unghi variabil se poate ajusta pentru a obtine cea mai buna vedere asupra subiectului. Monitorul se poate chiar intoarce complet pentru autoportrete cu incadrare perfecta. Posibilitatile sunt nelimitate.Fotografia este mult mai usoara si distractiva cu ajutorul noului ecran LCD rabatabil al lui Nikon D5000, care permite fotografierea subiectului din orice unghi. In plus, Nikon D5000 este dotat cu functia D-Movie de inregistrare video in format HD, similara celei care se regaseste la Nikon D90.
In combinatie cu functiile avansate de editare incorporate in aparatul foto, o gama variata de moduri scena, senzorul de 12,3 MP si intervalul extins de sensibilitate de la ISO 100 pana la 6400, acest aparat foto ofera posibilitatea de a realiza fotografii exceptionale intr-un mod extrem de facil.
(descriere preluata de pe F 64)


Serviciile pot fi adaptate in functie de preferintele clientului.

Anunțuri

One response to “DESPRE

  1. Pingback: OFERTA | Dumitru Digital Foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s